Pigments through the Ages

        

   

نکاتی چند در مورد زعفران

 

 

 

شناسايي کیفییت زعفران


چون زعفران گران است، برخی از افراد سودجو تقلبهايي مي كنند براي شناسايي زعفران طبيعي از نوع تقلبي آن روشهايي پيشنهاد مي شود:

- اگر تارهاي زعفران را بين كاغذ كاهي ( كاغذ روزنامه) بگذاريم و كمي فشار دهيم نبايد لكّه جربي باقي بگذارد. اگر چنين باشد به احتمال قوي آن زعفران تقلّبي است.

- رنگ تارهاي زعفران در بنزين محلول نيست. يعني اگر چند تار زعفران را در بنزين بيندازيم، نبايد بنزين را رنگين كند.

- رنگ، بو و مزه زعفران براي اهل شناخت آن محك قاطعي است. مزه زعفران كمي تلخ ولي مطبوع، و بوي زعفران كمي تند است.


   

 

گل زعفران

تارهای خشک شده زعفران

 

 
 
 

 

 

 

تهيه و تدوين: پارس پردازش