بنام حكيم الحكما

پايگاه جهاني ميوه و سبزي ايران
Iran Fruit and Vegetable

نكته ها مقاله‌ها، مطالب علمي و جالب توجه در ارتباط با سلامتي

مواد غذايی و تقويت فکر

 

 

مغز به عنوان فرمانروای بدن جهت انجام وظايف اصلی خود (تفکر)به مواد غذايی مقوی(سرشار از مواد قندی - ويتامين ها -املاح معدنی)نيازمند می باشد از ميان تمام خوراکی های موجود بر اساس تحقيقات انجام شده در قرون گذشته و حال مشخص گرديده مويز و کندر(بهترين تقويت کننده حافظه) و سيب (بهترين تقويت کننده فکر)و سير (بهترين درمان نسيان و فراموشی)می باشند.

از اينرو ما به تمام دانش جويان و دانش آموزان توصيه می نماييم به منظور افزايش راندمان تحصيلی خود علاوه بر انجام تمرينات تمرکز فکر روزانه دو عدد سيب متوسط و يک مشت مويز(بصورت ناشتا) و برای چهل روز  روزانه به اندازه يک نخود کندر(در عطاری ها موجود می باشد) ميل نمايند.